juni 18, 2024

Ervaring met MMS en Fenbendazole

Titel: De wondere wereld van onzichtbare beestjes (parasieten) die je gezondheid onderuit kunnen halen.

Onderstaand het ervaringsverhaal van de beheerder van deze website. 
Op een later moment zullen ook ervaringen van anderen worden toegevoegd. Zodat mensen kunnen leren van elkaars herstelproces.    

Mijn achtergrond:
Als kind had ik vaak last van keel en longontsteking, met veel antibiotica gebruik als gevolg daarvan. Ik had als kind regelmatig last van eczeem in mijn knieholtes en in mijn ellebogen. Met de nodige hormoonzalf tot gevolg. Mijn amandelen zijn er rond mijn 22ste uitgehaald omdat deze een bron van infectie bleven.   
Vanaf een jaar of 14/15 had ik van de één op de andere dag het gevoel dat mijn energie verdwenen was. Alles wat ik deed voelde ineens aan alsof ik altijd zware schoenen had. Voor deze energieproblemen ben ik bij diverse artsen geweest en heb ik twee keer een medische sportkeuring in het ziekenhuis gehad zonder resultaat. 

Voor deze en andere klachten heb ik daarna ook veel alternatieve therapeuten gezien maar altijd zonder resultaat. 
Toen ik 18 was had ik een weekend bijbaantje in de kroeg en hier kreeg ik te maken met eczeem klachten op mijn handen. Twintig jaar later en inmiddels met heel veel meer kennis, herken ik dit als wat men nu ook wel kapperseczeem noemt of atopisch eczeem. In mijn geval had ik eczeem met vochtbultjes wat men Dyshidrotisch eczeem noemt.

Soms ging dit een tijdje weg, maar het kon ook zo weer terugkeren. Al met al erg lastig en heel vervelend. 

Onderstaand enkele voorbeelden van internet hoe deze vorm van eczeem zich bij mij uitte 

Voorbeeld 1

Dyshidrotisch eczeem

Voorbeeld 2

Dyshidrotisch eczeem

Voorbeeld 3

Eczeem op vingers, waarbij de vochtblaasjes zijn ingedroogd 

Voorbeeld 4

Eczeem rond of boven het oog

Voorbeeld 5

Eczeem tussen de vingers

Toen op een latere leeftijd mijn moeder ziek werd. Ben ik mij meer gaan verdiepen in het functioneren van het menselijk lichaam en alles rondom de ziekte die kanker heet. 
Ik merkte op, dat onderzoek doen heel veel nieuwe informatie opleverde. 
Ik merkte tevens op: “hoe groot de macht van de farmaceutische lobby is”. Dat artsen juridisch het zwijgen worden opgelegd wanneer zij een ander verhaal vertellen dan de farmaceuten financieel wenselijk vinden.  
Als je je verdiept in deze materie dan lees je ook dat er voor de farmacie geen geld te verdienen is aan natuurlijke behandelmethoden, omdat natuurlijke moleculen niet patenteerbaar zijn.
Daardoor wordt er automatisch minder of geen wetenschappelijke onderzoek gedaan naar natuurlijke moleculen. Wie betaald, bepaald…. 

Door de coronaperiode en middels WOB-verzoeken (wet openbaarheid bestuur), weten we inmiddels dat politici zonder medische kennis kritische artsen onder druk hebben gezet en onrechtmatig hebben beboet. Onze minister van volksgezondheid vond in deze periode dat we kritische artsen op hun jasje moesten spugen. Voor artsen/wetenschappers is er weinig ruimte om “out of the box” te denken en te werken. “Naar mijn mening ervaren steeds meer mensen dat ze in de gezondheidszorg tegen een muur van protocollen aanlopen waarmee zij niet geholpen zijn”.  

Mijn persoonlijke zoektocht naar antwoorden en herstel. Heeft mij uiteindelijk kennis doen laten maken met een aantal interessante telegram kanalen. Kanalen waarin veel mensen zitten met een soort gelijke geschiedenis. Mensen die heel veel zelf hebben uitgezocht en uitgeprobeerd, opzoek naar herstel.

Ik heb in de afgelopen jaren vele bijzondere verhalen en video’s gezien van mensen die zichzelf hebben genezen van (“terminale”) kanker, van MS, van dementie, van COPD en andere ziektes waar “officieel” geen goede behandelingsmethode voor zou bestaan. 

De informatie uit deze telegramgroepen heeft mij (als zijnde de auteur van deze website) zo goed geholpen. Dat ik besloot iets bij te willen dragen aan het toegankelijk maken van deze informatie. Het resultaat ziet u hier met deze website. Hieronder zal ik mijn ervaring en successen bespreken.
Daarbij wil ik nogmaals meegeven dat ik niet medisch geschoold ben en dit niet gelezen moet worden als een medisch advies (zoals te lezen is in de disclaimer). Onderstaande is gebaseerd op basis van persoonlijke ervaring:

Allereerst een omschrijving van de problemen/ongemakken die ik ervaarde voor ik begon met het experimenteren met de nieuw opgedane kennis.
De eerst genoemde punten heb ik al jaren last van, verder naar beneden zijn het ongemakken die er de laatste jaren zijn bijgekomen.  

 • Regelmatig last van eczeem klachten, kapotte handen (23 jaar last van gehad, veel producten uitgeprobeerd)
 • Zo nu en dan eczeem op bovenste oogleden. 
 • Neusholte/voorhoofdsholte verstoppingen.
 • Permanente plekjes/korstjes in mijn neus die niet willen genezen. 
 • Als kind spontane bloedneuzen. 
 • Geschiedenis van een slecht gebit en als kind vaak aften in de mond.  
 • Gluten, lactose en koolhydraten gevoelig. 
 • Candida achtige klachten
 • Regelmatig zink tekort (witte vlekjes op nagels)
 • Slecht tegen alcohol kunnen
 • Moeilijk en oppervlakkige slapen, moe wakker worden.
 • Gebrek aan energie en concentratie. 
 • Onverklaarbare reactie van het lichaam in stressvolle situaties.
 • Snel en overmatig zweten.
 • Kortetermijngeheugen dat minder goed functioneert. 
 • Zeeziek en beroerd worden van achtbanen, nieuw sinds de laatste +/- 9 jaar

Mijn route naar herstel 

Een een andere kijk op mijn klachten, met de nieuwe informatie uit enkele specifieke telegramgroepen.
Heeft mij het sterke vermoeden gegeven dat mijn klachten in beginsel zijn veroorzaakt door parasieten.
Mijn vermoeden en tevens mijn beredenering aan de hand van mijn klachten is dat parasieten mijn immuunsysteem hebben ondermijnd. Als gevolg van een verlaagd immuunsysteem, meen ik last te hebben gekregen van schimmelinfecties die zich uiten als eczeem.   

Daarbij wil ik meegeven dat geschat wordt, dat 40% van alle kappers te maken krijgt met “kappers” eczeem en dat daar regulier (anders dan hormoonzalf) geen oplossing voor is. Dit zorgt bij kappers voor 10% van het ziekteverzuim. Ook zijn er veel kappers die vanwege deze aandoening noodgedwongen ander werk gaan doen. Ook in de Horeca en andere beroepen waarbij je veelvuldig natte handen krijgt zie je dit veel terug. 

Ontdekking 1 (schimmels)
Ik heb ontdekt dat MMS (chloordioxide) mijn handen hersteld. Bij het gebruik van MMS op de eczeem voel je dat schimmelachtige structuren worden geoxideerd (en daarmee dood). Dat is geen prettig gevoel en doet soms pijn. 
Als de eczeem/schimmel op de handen beperkt of oppervlakkig is. Dan is het herstel snel en prikt het alleen iets. Als de eczeem/schimmelinfectie diep zit. Dan kan er bij een behandeling lokaal veel oxidatie plaatsvinden en dat kan pijn doen. Dat is over het algemeen kort (+/- 30 sec) en draagbaar.
Mijn advies bij grote eczeemklachten zou zijn. Begin voorzichtig, kijk hoe je reageert op het eventueel prikken of steken van de oxidatie. Kijk wat je aan kunt en behandel bijvoorbeeld eerst een klein gebied met MMS zoals één vinger om te zien of het werkt.
Ik heb één keer teveel MMS gebruikt en te lang laten intrekken. Daardoor gingen mijn vingers plaatselijk opzwellen. Mijn vermoeden daarbij is dat het dode schimmelweefsel voor ontstekingsreacties heeft gezorgd. E
nkele dagen later hersteld het.  (foto volgt nog)

Op deze manier lukte het mij om de eczeem op mijn handen (wat naar mijn overtuiging een hardnekkige schimmelinfectie is), terug te dringen en mijn handen te herstellen.
Hier is een week of 3 tot 4 overheen gegaan. Het viel mij op dat tussen de behandelingen door, of bij een pauze tussen behandelingen, de infectie vrij snel terugkwam. 
Misschien goed om daarbij te melden dat deze eczeem/schimmel erg lijkt te reageren op hoge glucose waarden in het bloed. En mijn dieet in die tijd niet erg bevorderlijk was. 
(notitie: MMS en CDS staan erom bekend dat het een oplossing biedt voor heel veel huidinfecties. Zowel bacteriële als oppervlakkige schimmelinfecties) 

Huidinfectie hamster.
Rond deze tijd, was het toeval dat een dwerghamster bij ons in huis tot 2 maal toe erg last van jeuk had. Zij beet zichzelf en trok de haren uit haar vacht. Ik vermoede dat het hier om een parasiet zou gaan, dus heb ik het beestje op de kale plekken voorzichtig ingesmeerd met wat verdunde CDS. De jeuk (het onrustig bijten) stopte direct en +/- twee weken later was haar vacht weer hersteld. 

Dit was voor mij een extra bevestiging dat MMS ook wel CDS of chloordioxide genoemd, over bijzondere eigenschappen beschikte. De zuurstof gevangen in chloordioxide oxideert kleine pathogenen (parasieten, bacteriën en schimmels) waardoor ze dood gaan en het lichaam de restanten kan opruimen. 

Na het nodige leeswerk en een aantal video’s te hebben bekeken, was ik overtuigd genoeg van een veilige  werking van chloordioxide en ben ik CDS ook gaan drinken in relatief sterke concentraties.
Ook ben ik een neusspray met CDS gaan gebruiken om mijn neusholtes schoon te maken.
Als er infecties gaande zijn in je neusholte, dan zal de CDS/MMS spray flink prikken en steken. Dusdanig dat de tranen in je ogen staan, dit is altijd maar van korte duur. Naar enkele keren merkte ik dat mijn neusholtes weer ging openstaan en wondjes en korstjes in mijn neus verdwenen. 


Ontdekking 2 (Parasieten) 
De eczeem klachten op mijn handen bleven terugkomen zodra ik de behandeling met chloordioxide afbouwde of pauzeerde. Ik begon te vermoeden dat er iets niet goed zat met mijn immuunsysteem en dat dit wel eens een parasitaire oorsprong kon hebben.  

Ook hier heb ik weer veel over gelezen. Zo lees je online ervaringsverhalen van mensen die van kanker genezen zoals Joe Tippens, maar ook van MS, van dementie en meer door anti-parasieten medicijnen te nemen. Mensen genezen van hele diverse klachten door de parasieten die het lichaam ziek maken te doden
Eerst heb ik mij ingelezen en zo vertrouwen opgebouwd om anti-parasitaire middelen te gaan uitproberen zoals Fenbendazole en Ivermectine. Dit is een vrij recente stap met ups en downs. Overal is mijn energie  verbeterd en zijn mijn neusholtes zijn weer open, ook andere klachten nemen af. 

Ervaringsdeskundigen geven aan dat verbetering in een paar weken kan optreden, maar dat het 4 tot 12 maanden kan duren om alle parasieten in het lichaam te elimineren. Het is daarbij gebruikelijk dat wanneer veel parasieten in je lichaam dood gaan, je soms dagen hebt dat je je ellendig voelt, hoofdpijn en soms ook koortsig bent als gevolgd van het  ontgiften van je lichaam.  

In de eerste twee weken dat ik CDS dronk is er al veel in mijn hoofd opgeruimd. Hoewel daardoor mijn neus soms flink verstopt zat, voelt dat inmiddels als een grote reiniging. Tevens ben ik daarna kwalitatief beter gaan slapen. Het is voor mij nog wat vroeg om definitieve conclusies te trekken maar een aantal van mijn klachten lijken reeds opgelost of sterk verminderd. Zoals de zweetklachten en de onverklaarbare stressreactie van mijn lichaam, deze lijken te zijn verdwenen. 

Ik heb de afgelopen 25 jaar voor mijn gezondheid heel veel met supplementen geëxperimenteerd en dat gaf soms een tijdelijke opleving. Hoewel ik er nog niet helemaal ben, zijn de effecten bemoedigend en lijkt herstel bereikbaar! Wordt vervolgd!

Hoewel er al jaren internationaal groepen mensen zijn die met CDS/MMS herstellen van vele ernstige aandoeningen. Is dit voor mij een geheel nieuw terrein met heel erg veel nieuwe informatie. Het is zoveel informatie dat ik zelf ook nog niet alle facetten kan overzien. Ik hoop dat mijn ervaring en deze website kunnen bijdrage aan meer bewustzijn met betrekking tot klachten die mogelijk in relatie staan met parasitaire infecties en/of schimmelinfecties en de mogelijke behandelmethoden en onderzoek daarnaar. 

Klik hier voor meer informatie over MMS/CDS -> chlorine dioxide
Klik hier voor meer informatie over parasieten 
Klik hier voor meer informatie over Fenbendazole en Ivermectine 
Ben je benieuwd hoe parasieten waar mensen last van kunnen hebben eruit zien? klikt hier voor afbeeldingen.

Help mijn man is klusser syndroom

De meesten hebben wel eens naar het programma gekeken van help mijn man is klussen.
Mannen die denken dat zij naast hun werk nog een flinke verbouwing kunnen managen. Maar waarbij er ondertussen helemaal niets ondernomen wordt door een gebrek aan energie aan het einde van de dag.
Het zou mij niets verbazen als bij het overgrote deel van deze mannen, parasieten de grote oorzaak zijn achter deze energie problematiek. 


Onderstaand een aantekening naar een forum dat ik vond, op zoek naar informatie.
Het is exemplarisch om hier te lezen hoe mensen niet geholpen worden in de medische wereld en zelf op zoek gaan naar een oplossing voor vergelijkbare klachten. Ook lees je duidelijk dat veel eczeem klachten samenvallen met schimmel infecties aan de voeten. Toch wordt er bij de handen gek genoeg nooit over een schimmel infectie gesproken.
https://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=136&t=2062953

Bericht op dit forum: Daarom kreeg ik lamisil zalf, wat wel werkte, maar niet genoeg door de diepte van de schimmel, dus dat werd lamisil tabletten, en toen verdween de voetschimmel en tegelijkertijd ook het handeczeem, wat ik nooit meer hoop te krijgen, wat een jeuk had ik ervan.

Acrovesiculeus eczeem
wikipedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *