20 onvoorstelbare feiten* over parasieten die je anders naar je gezondheid laten kijken. 

* De inhoud van deze feiten zijn niet geverifieerd. Deze informatie wordt gedeeld om mensen te motiveren hun eigen onderzoek te doen. Dat begint bij de vraag stellen, wat als deze informatie klopt? Wat betekend dat dan voor mij? Zouden parasieten de oorzaak kunnen zijn van eventuele klachten die je ervaart?

1. Parasieten liggen aan de basis van alle chronische ziekten: kanker, MS, auto-immuniteit, endometriose, hartziekten, stofwisselingsstoornissen, cognitieve achteruitgang, geestelijke gezondheidsproblemen, noem maar op.

2. Parasieten ontbinden cellen sneller dan ze kunnen regenereren, dus genezing wordt vrijwel onmogelijk totdat de overgroei van parasieten wordt aangepakt

3. Parasieten leggen 30.000 eitjes per dag!

4. Parasieten activeren het Ghreline (hongerhormoon) ze verlangen naar suiker en koolhydraten om gevoed te worden. Wilskracht is zelden het probleem.

5. Parasieten remmen de maagzuurproductie. Voldoende maagzuur is de basis van gezonde darmen en de eerste verdedigingslinie tegen ziekteverwekkers

6. Sommige parasieten voeden zich met rode bloedcellen, met bloedarmoede tot gevolg. 

Bloed parasieten zijn: Malaria plasmodia, microfilaria soorten, trypanosomes (die de Afrikaanse slaapziekte en de Zuid Amerikaanse Chagas ziekte veroorzaken).

Haakwormen (hookworms) dragen bij aan bloedarmoe omdat ze een ijzertekort veroorzaken door chronische darmbloedingen. Pubmed

In het bloed levende trematoden of zuigwormen kunnen Schistosomiasis veroorzaken. 

7. National Geographic heeft aangegeven dat parasieten meer mensen hebben gedood dan alle oorlogen op aarde bij elkaar. 

8. Parasieten leven niet alleen in de darmen, Ze leven in al onze organen weefsels en lichaamsvloeistoffen. 

9. Parasieten laten hun afvalstoffen los in onze bloedsomloop en weefsels. Deze afvalstoffen, met name ammonia, zijn ziekmakend voor het menselijk lichaam. Een hoog niveau ammonia kan ook leiden tot chronische pijn. 

10. Parasieten zorgen ervoor dat het lichaam chronisch hoge niveaus stresshormonen afgeeft, wat het lichaam op slot zet en het sympathische zenuwstelsel de overhand krijgt.

Sympathische zenuwen werken bij activiteit en stress. Ze activeren de spieren, ademhaling en hartslag, en maken dat de bloeddruk stijgt en het zweet ons soms in de handen staat. Hierbij spelen de hormonen adrenaline en noradrenaline (afkomstig uit het bijniermerg) een belangrijke rol.

11. Parasieten creëren beschermende biofilmbarrières rond hun lichaam, waardoor ze onoverwinnelijk worden en het lichaam in verwarring blijft. Het immuunsysteem detecteert voortdurend indringers, maar de biofilms voorkomen dat het immuunsysteem de parasieten kan bereiken en kan verdrijven.
Na verloop van tijd leidt deze constante activiteit van het immuunsysteem tot ernstige ontregeling van het immuunsysteem

12. Parasieten zijn de grootste producenten van histamine in het lichaam. Allergieën kunnen  genezen als we de parasieten elimineren

13. Parasieten verstoppen de galwegen en blokkeren een gezonde galstroom, waardoor het lichaam de voedingsstoffen uit eiwitten en vetten niet kan afbreken en opnemen. Dit zijn de voedingsstoffen / bouwstenen voor ons lichaam en de energie huishouding. 

14. Parasieten worden in de baarmoeder doorgegeven aan de baby. Een parasieten kuur zou deel moeten uitmaken van een  voorbereiding op een  zwangerschap.

15. “Het Crazy Cat Lady syndroom” kinderen en mensen van middelbare leeftijd die zich als katten gedragen en/of zichzelf verwaarlozen, zijn gekoppeld aan een parasiet genaamd Toxoplasmose

Wiki Toxoplasmose:
Serologische studies schatten dat 30–50% van de wereldbevolking blootgesteld is aan en/of besmet is met Toxoplasma gondii.
Deze parasiet wordt in verband gebracht met tal van subtiele negatieve of pathologische gedragsveranderingen bij mensen.

16. Parasieten kapen en controleren uw gedachten, verlangens en gedrag. Zie jezelf als een personage in een videogame en de parasieten houden de gamecontroller vast

17. Parasieten zijn nachtdieren. Hun verhoogde nachtelijke activiteit kan u wakker maken, of voorkomen dat u de diepe herstellende slaap krijgt die uw lichaam nodig heeft om te herstellen.

18. Parasieten zijn wezens met een lage trilling en creëren een schadelijke frequentie in het lichaam.

19. Parasieten houden acht keer hun lichaamsgewicht vast aan schimmels, gifstoffen, zware metalen, chemicaliën, bacteriën en virussen.

20. Suiker en Alcohol (ook een suiker) voedt parasieten. Parasieten kunnen iemand meer promiscuous maken om zich zo naar verschillende gastheren te kunnen verspreiden.

21. Parasieten kunnen ervoor zorgen dat je vast blijft zitten in traumalussen en angstcycli.

22. Parasieten scheiden enzymen af ​​waardoor ze niet (of moeilijk) detecteerbaar zijn in ontlastingstests.

23. Als je een hartslag hebt, dan draag je parasieten bij je. 

9 Warning Signs of Parasites – Dr. Eric Berg

Video’s om nog te bekijken:
– The best parasite Cleanse Diet (Live disease free) – link
– Parasites and Cancer – Dr. Lodi – link
– Cat Parasite (Toxoplasmosis) could impact your brain – link1link2
– Dr ‘Lee Merritt’ presentation ‘The ‘Parasite Paradigm’ – link
– Tiny-monsters – link
– “Cancer Is Parasite Disease” – Dr. Lee Merritt Rumble 

link tiktok