juni 18, 2024

Ervaringsbericht van Николина Паунова

Ervaringsbericht van Николина Паунова

# Chloordioxide zelf geneest niets

Allereerst wil ik je laten weten dat chloordioxide NIETS geneest. Het is ons eigen lichaam dat zichzelf geneest dankzij alle zuurstof die het lichaam levert.

Wanneer ons lichaam de symbiose (balans in alle cellen en micro-organismen die onze interne omgeving bevolken) heeft verloren, doen de cellen hun werk niet meer efficiënt en begint het proces van oxidatieve stress die de efficiëntie van de celfunctie aantast.
Dit gebeurt omdat er geen goede zuurstoftoevoer is.
Zuurstof is nodig om de energie te produceren die onze cellen nodig hebben om goed te functioneren.

Zoals Andreas Kalker zegt, is zuurstoftekort de oorzaak van ziekte.

Chloordioxide levert een enorme hoeveelheid zuurstofionen aan onze cellen. Het elimineert daardoor de oxidatieve stress van de omgeving om hen heen en bevordert de productie van celenergie, waardoor ze efficiënter en effectiever gaan werken. Op deze manier begint ons eigen lichaam met het genezingsproces en worden de functies van alle organen hersteld.

Chloordioxide in combinatie met DMSO helpt bij het verwijderen van ziekteverwekkers zoals zware metalen die deze ziekte waarschijnlijk in de eerste plaats hebben veroorzaakt. Maar na 4 weken alleen chloordioxide te hebben gebruikt en daarna DMSO te hebben gebruikt, helpt HD de bloed-hersenbarrière te passeren als er geen verbetering optreedt.

Naast het gebruik van het bovenstaande is het toevoegen van toxinebinders zoals calciumgemicroniseerde zeoliet (zeer belangrijk om gemicroniseerd te zijn) zeer effectief in het verwijderen van zware metalen van alle plaatsen in het lichaam.
Ook koriander/chlorella werken goed voor het verwijderen van zware metalen.👇

Het is gemakkelijk te begrijpen hoe je het lichaam kunt genezen als je begrijpt dat alle/meeste ziekten worden veroorzaakt door gifstoffen en parasieten.
Je begint met een 1000-protocol met MMS of protocol C met CDS en gaat dan naar 2000 plus de bovenstaande bindmiddelen.

Telegram ervaring #469
https://web.telegram.org/a/#-1001769085099 
https://t.me/c/1710596426/12321

Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *